160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahya Yöresel Ürün Çarşısında faaliyetler geliştirilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Yöresel Ürün Çarşısında faaliyetler geliştirilecek
Abone ol
Kütahya Yöresel ürün çarşısında Faaliyetler Geliştirilecek

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Yöresel Ürün Çarşısı’nda kapsamlı incelemelerde bulundu.

Eskişehir yolu üzerinde, şehrin yol ticaretinden faydalanabilmesine olanak sağlayan Yöresel Ürün Çarşısı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Kahveci, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İncelemeler sırasında, iş yerlerini tek tek ziyaret edip ürünleri inceleyerek, bu alanın Kütahya’nın ticari faaliyetlerinin geliştirilmesindeki önemine dikkat çeken Başkan Kahveci, yapılabilecek düzenleme ve geliştirmeler ile ilgili yetkililerle istişarelerde bulundu.

İncelemelerde, ziyaret edilen esnafların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından, ilgili birim müdürleriyle birlikte yapılan değerlendirmeler neticesinde, bölgenin kalkınması için atılacak adımlar üzerinde duruldu.

Kütahya’yı daha ileriye taşımak için çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Kahveci, “Bu alanın şehirlerarası ticaretin bir parçası haline gelmesi ve Kütahya’nın ekonomisine daha fazla katkı sağlaması adına hep birlikte neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz, bu alandaki faaliyetleri daha da geliştirmek için çalışacağız” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demet Özdemir ile İlhan Şenin aynı filmde buluştuğu film Erzincanda çekilecek Önceki Haber

Demet Özdemir ile İlhan Şenin aynı filmd...

Başkan Kadir Aydardan Ceyhanın merkezine yeni yeşil alan Sonraki Haber

Başkan Kadir Aydardan Ceyhanın merkezine...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar