160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahya Şehir Hastanesinde Gebe Okulu hizmete açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Şehir Hastanesinde Gebe Okulu hizmete açıldı
Abone ol
Kütahya'da Gebe Okulu Hizmete Açıldı

Kütahya Şehir Hastanesi’nde hizmete sunulan Gebe Okulu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Şehir Hastanesi’nde açılan Gebe Okulunda doğuma hazırlık sürecinde ve doğum sonrası yaşanacak problemleri en aza indirmek amacıyla anne adaylarına eğitim verilecek.

Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Gebe Okulu’nun açıldığını belirten Kütahya Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Halil İbrahim Şişman, "Gebe Okulu’nun amacı, sağlıklı anne, sağlıklı gebe ve sağlıklı çocuk politikasıdır. Ailelerimiz buradan ne kadar mutlu ve huzurlu ayrılırsa bizim için o derece önemlidir. Gebe Okulumuzda hastalarımıza hem psikolojik destek hem fizyoterapi açısından doğumu nasıl planlayacakları konusunda destek vermekteyiz. Bildiğiniz gibi cennet annelerin ayakları altındadır. Bu cennetin çiçekleri ise çocuklarımızdır. Bizim amacımız hem annelerimize hem geleceğimizin mirası olan çocuklarımıza destek vermektir" diye konuştu.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevil Akgün ise, "Anneler daha doğum yapmadan onları anneliğe hazırlamak, anne olduktan sonra da bebeklerini sağlıklı bir şekilde yetiştirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir çalışma yaptık" dedi.

Açılış töreninin sonunda katılımcılara proje hakkında bilgi verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizlide 2. gününe giren yangından yükselen alevler geceyi aydınlattıÖnceki Haber

Denizlide 2. gününe giren yangından yüks...

Takla atan otomobil alev alev yandı, pencereden çıkarak kurtuldularSonraki Haber

Takla atan otomobil alev alev yandı, pen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar