
AK Parti Kütahya Milletvekilleri, Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek sanatçılarla bir araya geldi. TBMM’de eser sergileme önerisi gündeme geldi.
AK Parti Kütahya Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Kent Konseyi Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ederek sanatçılarla buluştu.
Ressam Sebahat Sarıoğlu ve saraç ustalarının karşıladığı milletvekillerine, kuzine ateşinde pişirilen kestane ikram edildi.
Ziyaret sırasında Sebahat Sarıoğlu, Kütahyalı sanatçıların TBMM’de eserlerini sergilemesi durumunda kentin tanıtımına büyük katkı sağlayacağını belirterek milletvekillerinden destek istedi.
Bayırcı ve Demir, bu öneriyi Meclis gündemine taşımak için çalışma yapacaklarını ifade etti.
Sanatçıların eserlerini yakından inceleyen milletvekilleri, Kütahya’nın bir sanat şehri olduğunu vurgulayarak, sanatçılara her zaman destek vereceklerini belirtti.
İsmail Çağlar Bayırcı, "Sanatçılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" derken, Mehmet Demir ise yeni müze binasında sanatçılar için sergi salonu tahsisi konusunda valilikle görüşeceğini açıkladı.
Ziyarette, AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Murat Avşarünal, Yeşilay Kütahya Şubesi Onursal Başkanı Nuri Çetin ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Efe de yer aldı.
Başkan Sarıoğlu, milletvekillerine sanatçılara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Yorum Yazın