160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kütahya Belediyesi, İşçilere Şubat Maaşını Tam Ödeyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Belediyesi, İşçilere Şubat Maaşını Tam Ödeyecek
Abone ol
Kütahya Belediyesi, mali sıkıntılara rağmen işçilerin şubat ayı maaşlarını eksiksiz olarak ödeyeceğini duyurdu. Belediye, son iki aydır yapılan maaş kesintisini bu ay kaldırdı.

Kütahya Belediyesi, belediye bünyesinde çalışan işçilerin şubat ayı maaşlarını tam olarak ödeyeceğini duyurdu.

Son iki aydır yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle maaşlarda yüzde 25 oranında kesinti yapılırken, belediye tarafından yapılan açıklamada bu ay maaşların eksiksiz yatırılacağı belirtildi.

Açıklamada, "Belediyemizde yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle son iki aydır maaşlarda kesinti yapılıyordu.

Ancak yaptığımız özverili çalışmalar sonucunda, şubat maaşlarını çalışanlarımızın hesaplarına tam olarak yatıracağız.

İşçilerimizin alın terinin karşılığını her şart altında vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Bu açıklama, belediye çalışanları tarafından olumlu karşılanırken, maaş kesintileri nedeniyle yaşanan sıkıntının sona erdiği ifade ediliyor.

Kütahya Belediyesi, işçilerine verdiği emeğin karşılığını ödemek için her zaman elinden geleni yapmayı hedefliyor.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde  eğitime 1 gün ara verildi Önceki Haber

Bingölde eğitime 1 gün ara verildi

TFF 2. Lig: Erzincanspor: 0 - Altınordu FK:3 Sonraki Haber

TFF 2. Lig: Erzincanspor: 0 - Altınordu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar