160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kütahya Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kütahya Belediye Meclisinin Mayıs ayı toplantısı
Abone ol
Kütahya Belediye Meclisinin Mayıs Ayı Toplantısı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 2. Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 2. Olağan Toplantısı, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Mecliste; Belediyemiz 2023 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesapları konusunun müzakeresi, Belediye Meclisimizin 13.04.2024 tarih ve 133 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Kütahya Minibüsçüler Servis Araçları ve Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanlığının belediyemize vermiş olduğu 14 Şubat 2024 tarih ve 4627 kayıt no’lu dilekçesindeki, maliyet ve giderlerin artması sebebiyle, Belediyemiz tarafından ücretsiz biniş desteğinin verilmesi talebi konusunun müzakeresi gibi konular ile imar düzenlemelerini içeren maddeler görüşüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadınlar baharı şarkılarla karşıladıÖnceki Haber

Kadınlar baharı şarkılarla karşıladı

Akyazıda sinek ve larva mücadelesi sürüyorSonraki Haber

Akyazıda sinek ve larva mücadelesi sürüy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar