17 Ekim 2026, Cumartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kuşadasının kardeş şehri Marl heyeti EKODOSDa tam not

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuşadasının kardeş şehri Marl heyeti EKODOSDa tam not
Abone ol
Kuşadası’nın Almanya’daki En Eski Kardeş şehirlerinden Marl’dan Gelen Heyet, Kuşadası Belediyesi Ile Gerçekleştirecekleri Toplantı Ve Gezi Programı Kapsamında Ekodosd’u Ziyaret Etti.

Kuşadası’nın Almanya’daki en eski kardeş şehirlerinden Marl’dan gelen heyet, Kuşadası Belediyesi ile gerçekleştirecekleri toplantı ve gezi programı kapsamında EKODOSD’u ziyaret etti.

Marl-Kuşadası Kardeş Şehir Derneği Başkanı ve Marl eski Belediye Başkanı Werner Arndt, Dernek Genel Müdürü Thomas Heitmann ve Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Saka, EKODOSD’un doğa ve çevre koruma çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyarette bölgenin doğal ve kültürel mirası, deniz koruma çalışmaları, endemik bitkiler, anıt ağaçlar ve leyleklere yönelik projeler tanıtıldı. Özellikle leylekler konusunda iki toplumun inanç ve kültürlerindeki benzerlikler dikkat çekti. Heyet, Almanya’daki doğa koruma kuruluşu NABU ile iletişime geçilerek ortak çalışmalar geliştirilebileceğini belirtti. EKODOSD’un tarihi yapısını ve dernek ortamını da çok beğenen konuklar, yürütülen çalışmaları yakından tanımaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kardeş şehir ilişkilerinin kültürel etkinliklerin yanı sıra doğanın korunmasına yönelik ortak projelerle güçlendirilmesinin, hem Kuşadası hem de Marl için önemli kazanımlar sağlayacağı vurgulandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İç Hastalıkları Uzmanı Arslan: Yaz aylarında hiç terlememek ya da fazla terlemek hastalıkların göstergesi olabilir Önceki Haber

İç Hastalıkları Uzmanı Arslan: Yaz aylar...

Söğüt Dijital Tarih Müzesinde çalışmalar yerinde incelendi Sonraki Haber

Söğüt Dijital Tarih Müzesinde çalışmalar...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar