160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kuşadasında kanalizasyon hatları arıtma tesisine bağlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuşadasında kanalizasyon hatları arıtma tesisine bağlandı
Abone ol
AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE KENTİN FARKLI NOKTALARINDA HIZLI VE PLANLI BİR ŞEKİLDE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRİYOR. ÇALIŞMALARINI BU KAPSAMDA SÜRDÜREN ASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, KUŞADASI’NDA ÖNEMLİ BİR YATIRIMA DAHA İMZA ATTI.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Başkan Özlem Çerçioğlu’nun hizmet odaklı belediyecilik anlayışı ile kentin farklı noktalarında hızlı ve planlı bir şekilde altyapı çalışmalarını gerçekleştirirken, ASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Kuşadası’nda önemli bir yatırıma daha imza attı.



Kuşadası’nda yenilenmiş ve güçlendirilmiş altyapı ağları kuran ASKİ ekipleri, dayanıklılığı yüksek olan, geniş ve uzun ömürlü borularla oluşturulan kanalizasyon hatlarının Kuşadası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne ulaştırılmasını sağladı. Bu çalışmalar çerçevesinde ilk olarak Soğucak Terfi Merkezi 3 aktif hale getirilmişti. Son olarak Davutlar Terfi Merkezi 2’de aktif hale getirilerek atık suların hızlı bir şekilde Kuşadası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’ne ulaştırılması sağlandı.



Bu çalışmalar için 65 milyon liralık dev bir bütçeyle, 154 kilometre uzunluğunda altyapı ağı oluşturan ASKİ ekipleri, yoğun bir çalışma sonucunda Davutlar Terfi Merkezi 2’yi de devreye alarak bölgenin kanalizasyon altyapısı için büyük bir çalışmayı gerçekleştirmiş oldu. Yapılan çalışma, özellikle yaz aylarında nüfusu artan bölgenin ihtiyacını uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde karşılayacak.



"Temiz bir çevre için yatırımlarımıza devam edeceğiz”


Kuşadası’nda önemli altyapı çalışmalarına imza attıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kuşadası’nın içme suyu ihtiyacını karşılayan çok önemli bir yatırım olan Kirazlı İçme Suyu hattını tamamlamıştık. Şimdi de Davutlar bölgesinde ASKİ ekiplerimizin çalışmalarıyla önemli bir yatırımı daha gerçekleştirdik. Mevcut kanalizasyon hatlarını yenileyip Kuşadası İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisimize ulaştırılmasını sağladık. Temiz bir çevre için yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesir tarihine asırlık dokunuşÖnceki Haber

Balıkesir tarihine asırlık dokunuş

Siirt Valiliği ve Gap İdaresi arasında 4 proje için protokol imzalandıSonraki Haber

Siirt Valiliği ve Gap İdaresi arasında 4...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar