160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kuşadası Belediyesi görev şehitlerini unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuşadası Belediyesi görev şehitlerini unutmadı
Abone ol
KUŞADASI BELEDİYESİ GÖREV ŞEHİTLERİNİ UNUTMADI

Kuşadası’nda kanalizasyon terfi istasyonunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu görevleri başında hayatlarını kaybeden 3 belediye çalışanı ölümlerinin dokuzuncu yılında anıldı.



Kuşadası’nda 2013 yılında kanalizasyon terfi istasyonunda meydana gelen metan gazı zehirlenmesi sonucu görevleri başında hayatlarını kaybeden 3 belediye çalışanı dokuzuncu ölüm yıl dönümlerinde anıldı.Kuşadası Belediyesi tarafından hayatını kaybeden belediye çalışanlarından Osman Sarı, Veysel Turgut ve Uğur Apaydın için önce mevlit okutuldu, dualar okundu. Ardından da görev şehitleri için belediye ana hizmet binası önünde lokma döküldü.


Anma etkinliğine katılan Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Seyfi Seyhan Suvari"Bundan 9 yıl önce elim bir kaza sonucu yaşamlarını yitiren 3 arkadaşımızın acısını hala yüreklerimizde hissediyoruz. Bugün onlar için bir anma düzenledik. Görevleri başındayken şehit olan arkadaşlarımız Osman Sarı, Veysel Turgut ve Uğur Apaydın’ı rahmetle anıyoruz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdur’daki tarım lisesinde ”Mesleki ve Teknik Eğitim İşbirliği” protokolü tanıtıldıÖnceki Haber

Burdur’daki tarım lisesinde ”Mesleki ve...

15 yıl cezası olan hükümlü JASATa takıldıSonraki Haber

15 yıl cezası olan hükümlü JASATa takıld...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar