160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu 1. Etabı tamamlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu 1. Etabı tamamlandı
Abone ol
Türkiye Bisiklet Federasyonu Ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu'nun (samkon) Ortaklaşa Düzenlediği Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu'nun Samsun-havza Etabı Sona Erdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu’nun (SAMKON) ortaklaşa düzenlediği Kurtuluş Yolu Bisiklet Turu’nun Samsun-Havza etabı sona erdi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve SAMKON tarafından organize edilen ve Tütün İskelesi önünden start alan ve 160 kilometreden oluşan Samsun- Havza etabı sona erdi.

Turun ilk etabını Süper Toto Bisiklet Takımı sporcusu Serdar Anıl Depe birinci olarak bitirdi. Samsun-Havza etabının ikincisi Süper Toto Bisiklet Takımı sporcusu Kaan Soylu Özkalbim, üçüncü Beykoz Belediyespor Kulübünden Muhammet Erkan oldu.

Etapta dereceye girenlere madalyaları, Atatürk Evi önünde düzenlenen törenle verildi.

Ödül törenine Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, SAMKON Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Türkiye Bisiklet Federasyonu As Başkanı Metin Gengiz, SAMKON Genel Başkanı Yardımcısı Harun Kurt ve Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile vatandaşlar katıldılar.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lüleburgazda seyir halindeki otomobil alev aldı Önceki Haber

Lüleburgazda seyir halindeki otomobil al...

Gaziantepte silahlı kavga: Vücuduna onlarca mermi isabet etti Sonraki Haber

Gaziantepte silahlı kavga: Vücuduna onla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar