160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kurtarmak isterken çatının altında kaldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurtarmak isterken çatının altında kaldılar
Abone ol
DEPREMİN İLK ANLARINDA GAZİANTEP'TE YIKILAN GÖLGELER APARTMANINDA KURTARMA ÇALIŞMASI SIRASINDA ÇATININ VATANDAŞLARIN ÜZERİNE DÜŞTÜĞÜ ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI.

Depremin ilk anlarında Gaziantep’te yıkılan Gölgeler apartmanında kurtarma çalışması sırasında çatının vatandaşların üzerine düştüğü anların görüntüsü ortaya çıktı.


Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden en çok etkilenen Gaziantep’te yıkılan Gölgeler apartmanında enkazda kalanları kurtarmak isteyen vatandaşların üzerine binanın çatısı çöktü. Olayda 2 kişi yaralandı. İlk depremde yıkılan ve 23 kişinin hayatını kaybettiği Gölgeler apartmanında depremin hemen ardından yapılan kurtarma çalışmalarının görüntüleri ortaya çıktı. Havada kalan çatının altında enkazda kalanları arayan bazı vatandaşlar çatının bir anda çökmesiyle birlikte enkazın altında kaldı. Tam bir panik havasının hakim olduğu anlarda enkaz altında kalan şahısları diğer vatandaşlar ve itfaiye ekipleri çıkartarak ambulansa taşıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede ailelerine destek almaya gittikleri valilikte dünya evine girdiler Önceki Haber

Depremzede ailelerine destek almaya gitt...

Köyü vuran depremde aynı aileden 14 kişi hayatını kaybetti Sonraki Haber

Köyü vuran depremde aynı aileden 14 kişi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar