160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kurduğu güzellik merkeziyle hem patron hem istihdam kapısı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurduğu güzellik merkeziyle hem patron hem istihdam kapısı oldu
Abone ol
KADIN GÜCÜYLE HER ŞEYİ BAŞARDIĞINI BELİRTEN GÜZELLİK UZMANI FAZİLE YAŞAR, “KALİTE VE SAĞLIKLI HİZMETTEN ASLA ÖDÜN VERMEDİĞİMİZ MERKEZİMİZDE, SAĞLIKTA KALİTENİN ÖNCÜ İSİMLERİ İLE ANLAŞMALI OLARAK HİZMET VERMEKTEYİZ. AYRICA YURT İÇİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ HASTANELER İLE GÜCÜMÜZE GÜÇ KATMAKTAYIZ" DEDİ.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Fazile Yaşar, kurduğu güzellik merkeziyle hem işinin patronu hem de çok sayıda kişiye istihdam kapısı oldu.


Yüksekova ilçesinde yaşayan güzellik uzmanı Fazile Yaşar, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde "Safir Güzellik Merkezi" ismini verdiği iş yerini hizmete açtı. Son teknoloji cihazların kullanıldığı güzellik merkezinde Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler ile hizmet veren İstanbul Bilim Üniversitesi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Bölümü mezunu Fazile Yaşar, iki yıla yakın İstanbul ve yurt dışında eğitimler aldıktan sonra hemşehrilerine hizmet vermeye başladı.


Kadın gücüyle her şeyi başardığını belirten Güzellik Uzmanı Fazile Yaşar, “Açtığım güzellik merkezinde ilçeye hitaben güzel hizmetler veriyoruz. 6 kişiye iş imkanı sağlıyorum. Gerekli programlar çerçevesinde hem yurt dışından hem de yurt içinde alınan eğitimler neticesinde bizde burada hemşehrilerimize o imkanı sağlıyoruz. Özellikle işimi memleketimde kurdum. Bu da bana ayrı bir heyecan vermişti. Şu an hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Güzellik merkezimizde sağlık kadrosunda mevzun olan arkadaşlarımız yer alıyor. İnşallah bundan sonra daha iyi hizmetler sunacağız. Güzellik merkezi olarak hasta müşteri anlayışı ile değil aile bireyi ve ailenin birer misafiri olarak bakıyoruz. Kalite ve sağlıklı hizmetten asla ödün vermediğimiz merkezimizde, sağlıkta kalitenin öncü isimleri ile anlaşmalı olarak hizmet vermekteyiz. Ayrıca yurt içinde anlaşmalı olduğumuz hastaneler ile gücümüze güç katmaktayız" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
8 yaşında tuttuğu 20 kiloluk balık ile rekor kırdıÖnceki Haber

8 yaşında tuttuğu 20 kiloluk balık ile r...

Filenin altın kızları Boluda esmeye devam ediyorSonraki Haber

Filenin altın kızları Boluda esmeye deva...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar