160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kurban Bayramında yaylada eğlendiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kurban Bayramında yaylada eğlendiler
Abone ol
Kurban Bayramı Tatilinin 9 Güne çıkartılması Sebebiyle özellikle Istanbul Ve Ankara’dan çok Sayıda Kişinin Ziyarette Bulunduğu Kastamonu’da, Koru Yaylasında Düzenlenen şenlik Büyük Ilgi Gördü.

Kurban Bayramı tatilini geçirmek için Kastamonu’ya gelen vatandaşlar yaylada düzenlenen şenlikte doyasıya eğlendi.

Kurban Bayramı tatilini Kastamonu’da geçirmek isteyen vatandaşlar, doğal güzellikleri ile mest eden yaylalarda tatilin tadını çıkardı. Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesini ziyaret eden vatandaşlar, Koru Yaylası’nda düzenlenen şenlikte hem serinledi hem doyasıya eğlendi. Koru Yaylasındaki etkinliğe Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Çatalzeytin Çatak Köyü Dernek Başkanı Birol Pulatkan, AK Parti İlçe Başkanı Ziya Yılmaz, iş insanı Hasan Sönmez ile çok sayıda davetli de katıldı.

Konukların davul-zurna ile karşılandığı şenlikte yerel sanatçılar da sahne aldı. Yaylaya gelen misafirlere, etli pilav, keşkek ve salata ikram edildi. Şenlikte ilk defa yayla ağası seçimi yapıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Merdivenlerden düşen çocuk ekipleri harekete geçirdi Önceki Haber

Merdivenlerden düşen çocuk ekipleri hare...

Mersinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı Sonraki Haber

Mersinde ormanlık alanda çıkan yangın ko...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar