160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kum Futbol Turnuvası sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kum Futbol Turnuvası sona erdi
Abone ol
GÖLCÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN GELENEKSEL KUM FUTBOL TURNUVASI, NEFES KESEN FİNAL MÜSABAKALARININ ARDINDAN BÜYÜKLERDE AZAT İNŞAAT, KÜÇÜKLERDE İSE GÖLCÜK GENÇLERBİRLİĞİ SPOR ŞAMPİYON OLDU.

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Kum Futbol Turnuvası, nefes kesen final müsabakalarının ardından büyüklerde Azat İnşaat, küçüklerde ise Gölcük Gençlerbirliği Spor şampiyon oldu.


Gölcük’te yaklaşık 25 yıldır geleneksel olarak düzenlenen Kum Futbol Turnuvası nefes kesen final müsabakaları ile sona erdi. Değirmendere Yüzbaşılar Sahili’ne renk ve heyecan katan turnuvada; büyüklerde 32 takım, küçüklerde ise 13 takımda toplam 354 sporcu mücadele etti. Gençlerin ilgi gösterdiği Kum Futbolu Turnuvası finallerinde büyüklerde Azat İnşaat, küçüklerde ise Gölcük Gençlerbirliği Spor şampiyon oldu. Kupalarını Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in elinden alan şampiyon takımlar büyük sevinç yaşadı.


Ali Yıldırım Sezer, "Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, maçları yakından takip eden seyircilerimize, hakemlerimize ve turnuvanın düzenlemesinde emeği geçen spor birimimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi sırada ise; 10-12 Haziran’da Plaj Voleybolu heyecanı var. Tüm hemşehrilerimizi de bu heyecana da ortak olmaya bekliyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emre Belözoğlu, Ozan Tufanı istiyorÖnceki Haber

Emre Belözoğlu, Ozan Tufanı istiyor

Yunusemre Belediyesi 29 parkta yenileme çalışması yaptıSonraki Haber

Yunusemre Belediyesi 29 parkta yenileme...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar