160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Küçükçekmecede ana su borusu patladı, tonlarca su boşa aktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Küçükçekmecede ana su borusu patladı, tonlarca su boşa aktı
Abone ol
Istanbul Küçükçekmece’de Ana Isale Borusu Patlaması Sonucu Tonlarca Su Boşa Aktı. Bir Saatten Fazladır Akan Suya Kimsenin Müdahale Etmediği Görüldü.

İstanbul Küçükçekmece’de ana isale borusu patlaması sonucu tonlarca su boşa aktı. Bir saatten fazladır akan suya kimsenin müdahale etmediği görüldü.

Olay, 12.00 sıralarında Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi Halkalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kaldırımdan geçen ana isale su hattı henüz bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sonucu fışkıran su yaklaşık 3 metre yüksekliğe kadar çıktı. Tonlarca su boşa akarken, yoldan geçen bazı sürücüler suyun altında durarak araçlarının yıkanmasını sağladı. Bir saatten fazladır patlak olan suya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon ve Su İdaresinden (İSKİ) kimsenin müdahale etmeye gelmediği görüldü.

Cadde su altında kalırken, suya müdahale edilmesi bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÖRAV, deprem bölgesindeki öğretmenler için İstanbul Maratonunda koşacakÖnceki Haber

ÖRAV, deprem bölgesindeki öğretmenler iç...

Siverekte otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralıSonraki Haber

Siverekte otomobil şarampole yuvarlandı:...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar