160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kuaförden örnek davranış, 33 şehit anısına tıraşlar ücretsiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kuaförden örnek davranış, 33 şehit anısına tıraşlar ücretsiz
Abone ol
BİNGÖL’DE BİR ERKEK KUAFÖRÜ, 24 MAYIS 1993’TE BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK TARAFINDAN ŞEHİT EDİLEN 33 ASKERİN ŞEHADET YILDÖNÜMÜNDE TÜM TIRAŞLARI ÜCRETSİZ YAPACAK.

Bingöl’de bir erkek kuaförü, 24 Mayıs 1993’te bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 33 askerin şehadet yıldönümünde tüm tıraşları ücretsiz yapacağını bildirdi.


24 Mayıs 1993’te Bingöl-Elazığ karayolunda bölücü terör örgütü PKK tarafından pusuya düşürülüp şehit edilen 33 silahsız askerin şehadet yıldönümü nedeniyle, Bingöl merkezdeki erkek kuaförü Erkan İşeri örnek bir çalışmaya imza attı. Normal zamanlarda engelli ve 65 yaş üstünü de ücretsiz olarak tıraş eden İşeri, 33 silahsız askerin şehadet yıldönümü çerçevesinde yarın herkesi ücretsiz tıraş edecek. Aynı zamanda güvenlik korucusu olan Erkan İşeri, vatandaşlardan aynı hassasiyeti beklediğini de söyledi.


Erkan İşeri, “29 yıl önce 24 Mayıs 1993’te Elazığ-Bingöl Karayolunda 33 askerimiz PKK terör örgütü tarafından kurulan hain pusuda şehit edildi. Olayın üzerinden 29 yıl geçti ama hafızalarımızdan hiç silinmedi. Başta 33 şehidimiz olmak üzere bütün şehitlerimizin anısına 24 Mayıs’ta şehadetlerinin yıl dönümü münasebetiyle bir çalışma yaptık. Bu çalışmanın bedeli şehitlerimiz tarafından ödendi. Bizim gibi böyle düşünen vatandaşlarımızın da hassasiyet göstermesini istiyoruz. Malumunuz yarın 33 şehidimizin şehadetlerinin yıl dönümü, bu vesile ile çalışmayı yaptık. Bu çalışma başta 33 şehidimiz olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhlarına armağan olsun” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kargo ve lojistik zirvesi 25 Mayısta başlayacak Önceki Haber

Kargo ve lojistik zirvesi 25 Mayısta baş...

Bulgarlardan sonra Yunanlar da o şehre akın edecek Sonraki Haber

Bulgarlardan sonra Yunanlar da o şehre a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar