160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Köylünün kaybolan ineğini jandarma buldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köylünün kaybolan ineğini jandarma buldu
Abone ol
HAYVANLARINA 5 GÜN SONRA KAVUŞAN VATANDAŞ, JANDARMAYA TEŞEKKÜR ETTİ.

Sinop’ta bir köylünün kaybolan inek ve buzağısı, jandarma tarafından 7 kilometre uzakta bulundu. Hayvanlarına 5 gün sonra kavuşan vatandaş, jandarmaya teşekkür etti.


Edinilen bilgiye göre, 21 Mayıs’ta Sinop kent merkezine bağlı Kozcuğaz köyünde yaşayan N.A.’ya ait bir inek ve buzağısı kayboldu. Kendi çabalarıyla çevrede arama yapan N.A., hayvanlarını bulamayınca jandarmaya haber verdi. Kozcuğaz köyü civarındaki ormanlık alanlarda yerden ve dron ile havadan arama yapan jandarma ekipleri tarafından hayvanlar, 5 günün sonunda köyün 7 kilometre uzağındaki Aloğlu köyüne ait ormanlık alanda tespit edildi. Hayvanlar, görüldüğü yerden alınarak sahibine teslim edildi.


Hayvanlarına kavuşmanın sevincini yaşayan N.A. konuşmasında, “5 gün evvel ineğimle buzağım kayboldu. Jandarma gece- gündüz demeden aradı ve buldu bana teslim etti. Allah razı olsun jandarmamızdan” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devlet destek verdi Siirtte susam ve çeltik ekimi yaygınlaştı Önceki Haber

Devlet destek verdi Siirtte susam ve çel...

Çiftçi, TMO hububat alım fiyatlarının açıklanmasını bekliyor Sonraki Haber

Çiftçi, TMO hububat alım fiyatlarının aç...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar