160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Köyde çıkan yangın şiddetini arttırdı: 15 ev alevlere teslim oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köyde çıkan yangın şiddetini arttırdı: 15 ev alevlere teslim oldu
Abone ol
Kastamonu’nun Tosya Ilçesinde Bir Köyde çıkan Yangın Rüzgarın Da Etkisiyle şiddetini Arttırdı. 15 Evin Alevlere Teslim Olduğu Yangına Havadan Ve Karadan Müdahale Sürüyor.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bir köyde çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle şiddetini arttırdı. 15 evin alevlere teslim olduğu yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Olay, Kastamonu’nun Tosya ilçesi Yağcılar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köyde bulunan bir elektrik direğinden çıktığı iddia edilen yangın, Yaşar Değirmenci’nin ve çevrede bulunan 9 eve daha sıçradı. Rüzgarın da etkisiyle şiddetini arttıran alevler çevrede bulunan 5 eve daha sıçradı. Toplamda 15 ev alevlere teslim oldu. Ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aliağa Körfezine yapay resif: Balık üretimimiz ciddi manada artacak Önceki Haber

Aliağa Körfezine yapay resif: Balık üret...

Ağır hasarlı binaların patlayıcı ile yıkımları sürüyor Sonraki Haber

Ağır hasarlı binaların patlayıcı ile yık...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar