160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Köyceğizden deprem bölgesine her gün yardım tırı gidiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köyceğizden deprem bölgesine her gün yardım tırı gidiyor
Abone ol
KÖYCEĞİZ’DEN DEPREM BÖLGESİNE HER GÜN YARDIM TIRI GİDİYOR

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere toplanan yardımlar her gün tıra yüklenerek deprem bölgesine gönderiliyor.



Bugün üçüncü yardım tırı yola çıktı. Köyceğiz’de yardım toplamaya devam ediliyor. Muğla Valiliği himayelerinde, Köyceğiz Kaymakamlığı, Köyceğiz Belediye Başkanlığı, Köyceğiz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Köyceğiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Köyceğiz Müftülüğü, Köyceğiz Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürlüğü ve Köyceğiz Gençlik Merkezi Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen yardım kampanyasına Köyceğizlilerin ilgisi devam ediyor. Yardım kampanyasında tüm resmi kurumlar, muhtarlıklar, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü vatandaşlar görev alıyor. Köyceğiz’de Afet Yardım Toplama Merkezi olarak belirlenen Köyceğiz Gençlik Merkezi’nde gönüllüler 24 saat görev yapıyor.



Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, “Bu gün yardımsever halkımız tarafından toplanan malzemeleri üçüncü tıra yükleyip deprem bölgesine gönderdik. Bu malzemeleri gönderdiğimiz 3 tırdan ayrı olarak Köyceğiz’de bulunan su şirketleri de 10 tır suyu deprem bölgesine ulaştırdı. Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nilüferden deprem bölgesine 150 tır gitti Önceki Haber

Nilüferden deprem bölgesine 150 tır gitt...

Gardırop askılığı 5 kişilik ailenin kurtuluşuna sebep oldu Sonraki Haber

Gardırop askılığı 5 kişilik ailenin kurt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar