160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Köyceğiz Gölsporun, Taylandtan transfer ettiği sporcular Muğlaya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köyceğiz Gölsporun, Taylandtan transfer ettiği sporcular Muğlaya geldi
Abone ol
TÜRKİYE KADINLAR HOKEY SÜPER LİGİNDE MUĞLA’YI TEMSİL EDEN KÖYCEĞİZ GÖLSPOR KULÜBÜ TAYLAN KADIN HOKEY MİLLİ TAKIMI SPORCULAR MUĞLA’YA GELDİ.

Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde Muğla’yı temsil eden Köyceğiz Göl Spor Kulübü’nün kadrosuna kattığı Taylan Kadın Hokey Milli Takımı sporcuları Muğla’ya geldi.



Taylan Kadın Hokey Milli Takımı sporcuları Kittiya Losantia, Tikhamporn Sakulpithak, Jiratchaya Todkaew, 15 saatlik uçak yolculuğu ve 10 saatlik otobüs yolculuğunun ardından Köyceğiz Gölspor’a geldi. Menteşe Otogarında kulübün alt yapı sporcuları ve antrenörler tarafından çiçeklerle karşılanan sporcular dinlenmek üzere kaldıkları otele geçti.



Transfer ile ilgili açıklama yapan kulüp başkanı Ramazan Sarıyar, ”1 haftalık kamp programının ardından Taylandlı sporcularında olduğu Köyceğiz Gölspor Kulübümüz Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligi müsabakaları için Alanya’ya hareket edecek. Bu sene Süper Lig’de kalmak için uğraşacağız , ama önümüzdeki yıllarda o kupa Muğla’ya gelecek" diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gaziosmanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesinde çalışmalar hızla sürüyorÖnceki Haber

Gaziosmanpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesin...

Aksarayda 91 bin 745 öğrenci yarıyıl karnesini aldıSonraki Haber

Aksarayda 91 bin 745 öğrenci yarıyıl kar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar