160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Köstekli saatler zamana direniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köstekli saatler zamana direniyor
Abone ol
Geçmişte Pek çok Kişinin Yelek Ya Da Ceketlerinin Ceplerinde Zincir Aracılığıyla Taşıdığı Köstekli Saatler, Zamana Direniyor.

Geçmişte pek çok kişinin yelek ya da ceketlerinin ceplerinde zincir aracılığıyla taşıdığı köstekli saatler, zamana direniyor.

Yerini zamanla kol saatlerine ve akıllı cep telefonlarına bırakan köstekli saatler, Elazığ’da gençler tarafından yoğun ilgi görüyor.Fiyatı 500 ile 2000 bin lira arasında değişen köstekli saatler, şimdilerde gençlerin de kullandığı aksesuar olarak dikkat çekiyor.

Saatçi Tamer Kiper yaptığı açıklamada,”Bu saatlerin pil ile çalışanı da var kurularak çalışanı da var. Fiyat olarak beş yüz ile iki bin lira arasındadır. Son zamanlar da özellikle gençler ilgi göstermeye başladı. Köstekli saatleri eski insanlar genelde kullanıyordu. Eskiden en önemli aksesuardı. Bu köstekli saatlerin şimdilerde ilgi görmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuncelide konteynerde çıkan yangın söndürüldü Önceki Haber

Tuncelide konteynerde çıkan yangın söndü...

1969 Bilecik Spor Kulübü deplasmanda farklı yenildi Sonraki Haber

1969 Bilecik Spor Kulübü deplasmanda far...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar