19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5586
EURO34.7219
ALTIN2486.9

Korkut Ata Üniversitesi’nde, “Çıraklıktan zirveye kariyer” konuşuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Korkut Ata Üniversitesi’nde, “Çıraklıktan zirveye kariyer” konuşuldu
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kariyer Geliştirme, uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “çıraklıktan zirveye kariyer” başlıklı söyleşi ve etkinlik gerçekleştirildi.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Kariyer Geliştirme, uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “çıraklıktan zirveye kariyer” başlıklı söyleşi ve etkinlik gerçekleştirildi.

OKÜ, 15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nun katılımı ile “Çıraklıktan Zirveye Kariyer” başlıklı söyleşi düzenledi. 

Söyleşi öncesinde ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu ve OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun üniversitemiz öğrencileri ile öğrenci yemekhanesinde yemek yedi ve sohbet etti.



Kervancıoğlu Yemek sonrası Rektörümüzü makamında ziyaret ederek hediye  takdim etti.

15 Temmuz Şehitler Amfisi’nde düzenlenen söyleşiye ise OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGEM) Müdürü Doç. Dr. Adnan Bozdoğan, üniversitenin akademik ve idari personeli, çok sayıda öğrenci ile Kahramanmaraş’tan gelen davetliler katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan söyleşinin açılış konuşmasını OKÜ Rektörü   Prof. Dr. Turgay Uzun yaptı. 

“Çıraklıktan Zirveye Kariyer” başlıklı söyleşinin düzenlenmesinden dolayı OKÜ Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne ve ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun, “Kahramanmaraş’ımızın ve ülkemizin önde gelen iş insanlarından ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’nu üniversite de ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu, kendisinin çok nadide bir başarı hikâyesine sahip, kendisini milletine, memleketine adamış çekirdekten yetişmiş bir  iş insanı olduğunu belirterek bu başarı hikâyesinin  hepimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olacağını ifade etti. 



Daha sonra sahneye çıkan ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Çıraklıktan Zirveye Kariyer” başlıklı sunum gerçekleştirdi. 

Öğrencilerle iş hayatının zorluklarını ve sırlarını paylaşan Sami Kervancıoğlu, öğrencilere gelecek iş hayatında başarılı olmaları için bazı önerilerde bulundu.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, etkinliğe ev sahipliği yapan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi’ne teşekkür ederek söyleşiyi sonlandırdı.

Söyleşinin sonunda OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun, ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu'na plaket takdim etti. 

Söyleşiden sonra ALPEDO-Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, 15 Temmuz Şehitler Amfisi önüne kurulan platformda dondurma şovu gerçekleştirerek dondurma dağıtımını başlattı.

OKÜ Rektörü  Prof. Dr. Turgay Uzun’un da katıldığı etkinlikte Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımına madalyaları takdim edildi. 
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERSANDER birinci yaşını kutluyorÖnceki Haber

ERSANDER birinci yaşını kutluyor

Manisa FK, Gençlerbirliğine konuk oluyorSonraki Haber

Manisa FK, Gençlerbirliğine konuk oluyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar