160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Körfez Belediyesinden hayvan yetiştiricilerine büyük destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Körfez Belediyesinden hayvan yetiştiricilerine büyük destek
Abone ol
KÖRFEZ BELEDİYESİ 33 BİN HAYVAN İÇİN YETİŞTİRİCİLERE BÜYÜK DESTEK VERECEK. AŞILAMA, KONTROL VE YENİ DOĞANLARIN KÜPELENMESİ SIRASINDA ÜRETİCİNİN ÖDEDİĞİ YÜZDE 61’LİK KISMI, KÖRFEZ BELEDİYESİ KARŞILAYACAK.

Körfez Belediyesi 33 bin hayvan için yetiştiricilere büyük destek verecek. Aşılama, kontrol ve yeni doğanların küpelenmesi sırasında üreticinin ödediği yüzde 61’lik kısmı, Körfez Belediyesi karşılayacak.


Körfez Belediyesi 33 bin hayvan için yetiştiricilere büyük destek verecek. Körfez Belediye Meclisi’nde de oy birliği ile kabul edilen proje ile ilgili bilgi veren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “İlçemizde küçükbaş ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan 760 şahıs ve işletme var. 13 bin küçükbaş, 20 bin civarında da büyükbaş olmak üzere toplam 33 bin. Bu veriler İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün resmi kayıtları. Bunların aşılanması, kontrolü ve yeni doğanların küpelenme işlemleri yapılıyor. İlçe tarım ve orman müdürlüğü bu bedelin yüzde 39’unu karşılıyor. Gerisi ise üretici tarafından ödeniyor. Bizler de geriye kalan yüzde 61’lik bedeli karşılayacağız. Türkiye’ye örnek bir proje olacak. Hayvancılığa bir desteğimiz olması adına bu adımı atıyoruz” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta ihracat Mayıs ayında yüzde 59 arttıÖnceki Haber

Sivasta ihracat Mayıs ayında yüzde 59 ar...

Kümbetliler ihtiyaç ve taleplerini dile getirdiSonraki Haber

Kümbetliler ihtiyaç ve taleplerini dile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar