160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Köpeğe çarpmamak için canından oluyordu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köpeğe çarpmamak için canından oluyordu
Abone ol
Söke-kuşadası çevreyolunda Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil Sürücüsü Bir Anda önüne çıkan Köpeğe çarpmamak Için Direksiyonu Kırınca Bariyerlere çarptı. Kazada 1 Kişi Yaralandı.

Söke-Kuşadası Çevreyolunda meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü bir anda önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Kuşadası Çevreyolu yamaç mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 SYB 66 plakalı otomobil sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şırnakta Filistine destek mitingi düzenlendiÖnceki Haber

Şırnakta Filistine destek mitingi düzenl...

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı mevkidaşı Shoukry ile görüştüSonraki Haber

Dışişleri Bakanı Fidan, Mısırlı mevkidaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar