160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konyasporda 4 değişiklik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyasporda 4 değişiklik
Abone ol
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar Son Oynadıkları Eyüpspor Mücadelesinin 11'ine Göre Beşiktaş Karşısında 4 Değişiklik Yaptı.

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar son oynadıkları Eyüpspor mücadelesinin 11’ine göre Beşiktaş karşısında 4 değişiklik yaptı.

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Konyaspor evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor. Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar son oynadıkları Eyüpspor maçının 11’ine göre siyah-beyazlılar karşısında 4 değişiklik yaptı. Uçar; Oğulcan Ülgün, Prip, Pedrinho ve Kramer’in yerine Jevtovic, Tunahan Taşçı, Aleksic ve Melih Bostan’a şans verdi.

Yeşil-beyazlılarda kart cezalıları Umut Nayir, Kramer ve Oğulcan Ülgün, tedavisi devam eden Slowik ve Boateng kadroda yer almadı.

Konyaspor’un 11’i

Konyaspor, Beşiktaş mücadelesine; Deniz Ertaş, Ndao, Adil Demirbağ, Uğurcan Yazğılı, Guilherme, Jevtovic, Tunahan Taşçı, Aleksic, Melih İbrahimoğlu, Yusuf Erdoğan ve Melih Bostan 11’i ile başladı.

Yedekler ise Ahmet Daş, Yasir Subaşı, Pedrihno, Prip, Calusic, Kaan Akyazı, Bazoer, Boranijasevic, Keyta ve Bjorlo bekledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Gülüm, TMOKun yeni başkanı seçildi Önceki Haber

Ahmet Gülüm, TMOKun yeni başkanı seçildi

Harbi Fenerbahçeliler İftar sofrasında buluştu Sonraki Haber

Harbi Fenerbahçeliler İftar sofrasında b...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar