160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “2 kırmızı kartı da doğru buluyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: “2 kırmızı kartı da doğru buluyorum”
Abone ol
ESKİŞEHİR’DE SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 4’ÜNCÜ HAFTASINDA FENERBAHÇE’Yİ 1-0 MAĞLUP EDEN KONYASPOR BAŞKANI FATİH ÖZGÖKÇEN MAÇ SONRASINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “. BENİM GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BİZİM SARI KARTIMIZ DA DOĞRU, DOLAYISIYLA 2 KIRMIZI KARTI DA BEN DOĞRU BULUYORUM” DEDİ.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Eskişehir’de, Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup eden Konyaspor’un Başkanı Fatih Özgökçen maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Benim gördüğüm kadarıyla bizim sarı kartımız da doğru, dolayısıyla 2 kırmızı kartı da ben doğru buluyorum” dedi.


Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında zemin sorunları nedeniyle Eskişehir’de Fenerbahçe’yi ağırlayan Konyaspor, sahadan 1-0 galip ayrıldı. Çekişmeli geçen maçta her iki takım da birer kırmızı kart görerek maçı 10 kişi tamamladı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor’un oyunundan memnun olduğunu ve kırmızı kart kararlarının doğru olduğunu kaydetti.



“Konyaspor’un oyunundan gayet memnunum”


Açıklamasında Konyaspor’un oyunundan memnun olduğunu dile getiren Fatih Özgökçen, “Ligin henüz dördüncü haftası. Biz geçen seneki söylemlerimizi aynen tekrarlıyoruz. Lig, uzun maratonu gerektiren bir oyun. Dolayısıyla 36 maçın sonunda neler olur onu konuşacağız. Ama oyun olarak baktığınız zaman Konyaspor’un oyunundan gayet memnunum. Çok da fazla sportif manada konuşmak istemiyorum. Zira biz Eskişehir’de misafiriz. Biliyorsunuz zemin çalışmalarımız devam ediyor, onu tamamlamak istiyoruz. İnşallah Konya’da maçları oynamaya başladığımız zaman hem sportif manada hem takımın genel durumuyla alakalı detaylı açıklamaları yapacağız” diye konuştu.



“2 kırmızı kartı da doğru buluyorum”


Maç yönetimini ve kırmızı kart kararlarını değerlendiren Özgökçen, “Pozisyonları maç içerisinde değerlendirmemiz biraz daha zor oluyor. Çünkü anlık refleksleri gerektiren hadiseler. Benim gördüğüm kadarıyla, özellikle Fenerbahçe’ye gösterilen kırmızı kartta, bir tekme olayını görüyoruz. Benim gördüğüm kadarıyla bizim sarı kartımız da doğru, dolayısıyla 2 kırmızı kartı da ben doğru buluyorum. Transferde bir forvet daha alacağız ve ondan sonra da transfer sezonunu kapatacağız” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anneleri ölünce yuvalarında mahsur kalan yavru leyleklerin imdadına ekipler yetiştiÖnceki Haber

Anneleri ölünce yuvalarında mahsur kalan...

İlhan Palut: “Daha çok atak girişimi yapan ve topa sahip olan takım Konyaspordu”Sonraki Haber

İlhan Palut: “Daha çok atak girişimi yap...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar