28 Nisan, 2024, Pazar
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Konyada yol güzergahında satılan doğal ürünler ilgi görüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada yol güzergahında satılan doğal ürünler ilgi görüyor
Abone ol
Yol Kenarında Açtıkları Tezgahta Satış Yapan Yusuf Umutlu, "yoldan Geçen Ve Bizi Tanıyan, Yıllardır Alışveriş Yapanlar Var. Karayolunda Olmamız Tehlikeli Olsa Da Dikkat Edip Satış Yapıyoruz. Müşterilerimizin De Güvenliğini Sağlamaya çalışıyoruz. ürünler Lezzetli Ve Doğal Olduğu Için Tercih Ediliyor" Dedi.

Konya’nın Karapınar ilçesinde Konya-Adana karayolu üzerinde tezgahlarda satılan doğal ürünler yolcular tarafından ilgi görüyor.

Karapınar ilçesine bağlı Kesmez Mahallesi sakinleri, yolun hemen kenarına kurdukları tezgahlarda tarlalarında yetiştirdikleri yörede "hırtlak" olarak bilinen olgunlaşmamış ham kavun denilen kelek ile karpuz ve kavunları satışa sunuyor. Doğal ürünler araçlarıyla yoldan geçen vatandaşlardan rağbet görüyor.

Yol kenarında açtıkları tezgahta satış yapan Yusuf Umutlu, "Ürünler hem taze hem de lezzetli. Toprak yapısı, tohum ve iklimi nedeni ile ürünler bir hayli lezzetli. Bazı ürünleri kurak havada ve kumsal topraklarda yetişmesi lezzetli kılıyor. Sürekli müşterilerimiz var. Hayvan gübresi kullanıyoruz. 19 yıldır aynı yerimizde hizmet veriyoruz. Buradan gelip geçerken mutlaka bu bölgeye uğrarlar. Her gün tarlamızdan taze ürün hasat edip tezgaha koyuyoruz. Bazı ürünlerimizi özellikle de hırtlağı başka şehirlere de gönderiyoruz. Yoldan geçen ve bizi tanıyan, yıllardır alışveriş yapanlar var. Karayolunda olmamız tehlikeli olsa da dikkat edip satış yapıyoruz. Müşterilerimizin de güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz. Ürünler lezzetli ve doğal olduğu için tercih ediliyor" dedi.

Yol kenarındaki tezgahtan alışveriş yapan yolcular da, hırtlak, kavun ve karpuzları organik olduğu için aldıklarını belirttiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt Belediyesinden vatandaşlara Afet Bilinci EğitimiÖnceki Haber

Esenyurt Belediyesinden vatandaşlara Afe...

Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerde asfalt çalışması başlattıSonraki Haber

Akdeniz Belediyesi, kırsal mahallelerde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar