160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konyada samanlık ve kömürlük yangını

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada samanlık ve kömürlük yangını
Abone ol
Konya'nın Kulu Ilçesinde Samanlık, Kömürlük Ve Kiler Olarak Kullanılan Yapıda çıkan Itfaiye Tarafından Söndürüldü.

Konya’nın Kulu ilçesinde samanlık, kömürlük ve kiler olarak kullanılan yapıda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Kulu’ya bağlı Dipdede Mahallesi’nde Mesut Gündoğan’a ait müstakil evin bahçesi içerisinde bulunan tek katlı yapıdan henüz bilinmeyen bir sebeple alevler yükseldi. Mahalle sakinleri yangını söndürmek için çalışırken 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine yangın mahalline itfaiye ekipleri sevk edildi. Samanlık, kömürlük ve kiler olarak kullanılan yapıdaki yangına müdahale eden itfaiye ekipleri söndürerek soğutma çalışması yaptı. Yangında büyük çapta zarar meydana gelirken, çatı da tamamen yandı.

Dipdede Mahallesi Muhtarı Ergin Taş, yanan samanlık, kömürlük ve kiler olarak da kullanılan yapı içerisinde kışa hazırlık olarak konan saman, arpa, un ve kömürün de yanarak zarar gördüğünü söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul semalarında ilginç anlar: Parlak cisim merak uyandırdıÖnceki Haber

İstanbul semalarında ilginç anlar: Parla...

Diyarbakırda seyir halindeki otomobile silahlı saldırı: 3ü ağır 6 yaralıSonraki Haber

Diyarbakırda seyir halindeki otomobile s...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar