13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konyada farklı kılıklara giren firari, polisin takibinden kaçamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada farklı kılıklara giren firari, polisin takibinden kaçamadı
Abone ol
Konya Polis Ekiplerince Gerçekleştirilen çalışmada, Hakkında çok Sayıda Suç Kaydı Bulunan Ve Kadın Kılığına Girerek Izini Kaybettirmeye çalışan Firari şahıs, Yapılan çalışmalarla Yakalandı.

Konya’da hakkında çok sayıda suç kaydı bulunan ve kadın kılığına girerek izini kaybettirmeye çalışan firari şahıs, yapılan çalışmayla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ’mühür bozma’, ’hakaret’, ’kadına şiddet’ ve ’uyuşturucu madde kullanma’ suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Ö.S.’nin (47) yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde şahsın, resmi nikahlı eşi S.S.’ye yönelik aile içi şiddet olayları nedeniyle de daha önce 5 ayrı suçtan işlem gördüğü ve hakkında 6 ay süreli elektronik kelepçe izleme kararı bulunduğu belirlendi.

Saklanmak için kadın kılığına girmiş

Şahsın, daha önce eşinin ikametine kadın kılığına girerek geldiği ve buradaki güvenlik kamerasını sökerek kaçtığı belirlendi. Polisten kaçmak için sürekli adres değiştiren ve sıra dışı yöntemlere başvuran firarinin izini süren ekipler, şahsın saklandığı yeri tespit etti.

Polis adım adım iz sürdü

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, firari şüpheli kaçmaya fırsat bulamadan yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kastamonuda inşa edilecek 2 bin 380 konutun kuraları çekildi Önceki Haber

Kastamonuda inşa edilecek 2 bin 380 konu...

Kastamonu Üniversitesi, 64 projeye 72 milyon liralık destek sağladı Sonraki Haber

Kastamonu Üniversitesi, 64 projeye 72 mi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar