160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konyada 50 bin dolar değerinde uyuşturucu ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada 50 bin dolar değerinde uyuşturucu ele geçirildi
Abone ol
KONYA’NIN AKŞEHİR İLÇESİNDE POLİSİN DURDUĞU ARAÇTA 1 KİLO 140 GRAM KOKAİN, 6 GRAM ESRAR, TÜRK LİRASI, ABD DOLARI, AVRO, İNGİLİZ STERLİNİ VE ARABİSTAN DİRHEMİ ELE GEÇİRİLDİ. YAKALAN UYUŞTURUCUNUN PİYASA DEĞERİNİN 50 BİN DOLAR OLDUĞU DEĞERLENDİRİLİRKEN, OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ TUTUKLANDI.

Konya’nın Akşehir ilçesinde polisin durduğu araçta 1 kilo 140 gram kokain, 6 gram esrar, Türk Lirası, ABD Doları, Avro, İngiliz Sterlini ve Arabistan Dirhemi ele geçirildi. Yakalan uyuşturucunun piyasa değerinin 50 bin dolar olduğu değerlendirilirken, olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Konya’dan Afyonkarahisar istikametine gitmekte olan İzmir plakalı bir araçta yüklü miktarda uyuşturucu madde olduğunu tespit eden Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, söz konusu araca operasyon yaptı. Akşehir Tren Garı kavşağında narkotik, asayiş ve trafik ekipleri tarafından durdurulan araçta bulunan Jiyan Önder A. (23), Kazım T. (25) ve Sadri Berkin K. (23) isimli şüpheliler, ekipler tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ‘ne getirilen araçta, alınan arama kararı ile yapılan aramada; aracın bagajında, döşemelerin altına gizlenmiş vaziyette 1 kilo 140 gram kokain ve iki parça halinde 6 gram esrar maddesi ile yüklü miktarda Türk Lirası, ABD Doları, Avro, İngiliz Sterlini ve Arabistan Dirhemi ele geçirildi. Araçta bulunan nakit paraya el konulurken, yakalanan uyuşturucunun piyasa değerinin ise yaklaşık 50 bin Amerikan Doları olduğu değerlendirildi.


Haklarında, “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” ile “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlarından işlem yapılan 3 şüpheli daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trabzonda 11 farklı adrese eş zamanlı operasyon: 10 gözaltı Önceki Haber

Trabzonda 11 farklı adrese eş zamanlı op...

Kuyumcular çarşısı nezih bir mekanda hizmet verecek Sonraki Haber

Kuyumcular çarşısı nezih bir mekanda hiz...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar