160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konyada 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyada 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Abone ol
Konya’da Polis Ekiplerin Akaryakıt Kaçakçılara Yönelik Düzenlediği Operasyonda Bir Tankerde 13 Bin 500 Litre Kaçak Akaryakıt, Ele Geçirildi.

Konya’da polis ekiplerin akaryakıt kaçakçılara yönelik düzenlediği operasyonda, bir iş yerinde akaryakıt aktaran bir tankerde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt, farklı bir iş yerinde ise satılmak üzere arabada bekletilen 2 bin 225 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar çerçevesinde, akaryakıt kaçakçılığı yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçildi. Merkez Selçuklu ilçesi Sanayi Sitesi içerisinde 1 tankerin iş yerine akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada polis ekipleri tarafından suçüstü yapıldı. Tankerin içerisinde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. KOM ekipleri, merkez Karatay ilçesinde ise bir işyeri sahibinin, iş yerinin ilerisine park ettiği araçtan işyerine sigara getirerek sattığının ihbarı üzerine harekete geçerek, tespit ettikleri araçta arama yaptı. Yapılan aramada 2 bin 225 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralıÖnceki Haber

Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 yaralı

5 yaşındaki çocuk oyun oynarken balkondan düştüSonraki Haber

5 yaşındaki çocuk oyun oynarken balkonda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar