160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konyaaltı Belediye Başkanı Kotan Esnafla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konyaaltı Belediye Başkanı Kotan Esnafla Bir Araya Geldi
Abone ol
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, esnaf buluşmasında işletme sahiplerinin taleplerini dinledi. Kotan, ilçedeki düzenlemeler ve hijyen konularına dikkat çekti.

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, ilçede faaliyet gösteren esnafla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi.

Esnaf buluşması kapsamında işletme sahipleriyle düzenlediği toplantıda, Konyaaltı’nın ekonomik ve sosyal hayatında esnafın önemli bir rol oynadığını belirten Kotan, "Sunduğunuz kaliteli hizmetlerle Konyaaltı’nı cazip hale getiren sizlersiniz.

İnsanlar güvenli ve huzurlu yerlere gelir, biz de bu bilinçle hareket ediyoruz" dedi.

Yaz sezonuna hazırlık kapsamında ilçede çeşitli düzenlemeler yaptıklarını ve Konyaaltı’nın daha düzenli hale gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Kotan, esnafın karşılaştığı sorunlara hızlı çözüm üretebilmek adına her zaman açık kapı politikası izlediklerini söyledi.

Kotan, "Sizlerle düzenli aralıklarla bir araya gelmeyi sürdürelim. Biz yaptığımız çalışmaları paylaşırız, sizler de talep ve önerilerinizi doğrudan iletebilirsiniz" diye konuştu.

Başkan Kotan, yapılan denetimlerin halk sağlığını korumak amacıyla gerçekleştirildiğini ve hijyen ile düzenin önemine dikkat çekti.

"Sizler bizim aynamızsınız. İşletmelerinizin temiz ve düzenli olması hem esnafımıza hem de ilçemize değer katacaktır" dedi.

Esnafın, kent düzenine katkı sağlamak için birlikte hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Kotan, Konyaaltı'nın daha yaşanabilir bir yer haline geleceğini söyledi.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAGİNDER Başkanı Karademir: Esnafın Desteklenmesi Şart Önceki Haber

MAGİNDER Başkanı Karademir: Esnafın Dest...

Başkan Aras, YKS Ücretlerini Sosyal Yardım Alan Öğrencilere Ödeyecek Sonraki Haber

Başkan Aras, YKS Ücretlerini Sosyal Yard...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar