160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konya Büyükşehirden, huzurevinde kalan depremzedelere moral gezisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konya Büyükşehirden, huzurevinde kalan depremzedelere moral gezisi
Abone ol
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YAŞLILAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE DEPREM BÖLGELERİNDEN GELEREK KONYA’DAKİ HUZUREVLERİNE YERLEŞTİRİLEN BÜYÜKLERİMİZE DÜZENLEDİĞİ ŞEHİR GEZİSİYLE MORAL VERDİ.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası münasebetiyle deprem bölgelerinden gelerek Konya’daki huzurevlerine yerleştirilen depremzedelere düzenlediği şehir gezisiyle moral verdi.


Konya Büyükşehir Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası çerçevesinde Konya’da misafir edilen depremzedeler için şehir turu düzenledi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ülke tarihinin en büyük felaketlerinden birinin yaralarını en hızlı şekilde sarmak için yoğun bir gayret içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Altay, “Yaşlılar Haftası çerçevesinde deprem bölgelerinden gelerek şehrimizdeki huzurevine yerleştirilen büyüklerimize yönelik Konya şehir turu düzenledik. Büyüklerimizin duası gücümüze güç katar, bereketimiz artar. Eksik olmasınlar” diye konuştu.


Mevlana Müzesi, Altın Çarşı-Mevlana Çarşı, Tarihi Bedesten, Karatay Medresesi, İnce Minare, Büyükşehir Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi, Sille ve Kelebekler Vadisi gibi tarihi ve turistik yerleri görme imkanı bulan depremzedeler de Konya’yı yakından görmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Güneşten Ramazan ayı mesajıÖnceki Haber

Milletvekili Güneşten Ramazan ayı mesajı

Vatandaşın ışıklandırma isteğini Maltepe Belediyesi ‘AK Partilisiniz diyerek reddettiSonraki Haber

Vatandaşın ışıklandırma isteğini Maltepe...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar