20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2182
EURO35.1698
ALTIN2518.7

“Konut Sorununu Çözmek İçin Çalışacağız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Konut Sorununu Çözmek İçin Çalışacağız”
Abone ol
Saadet Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Saadet Partisi'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışkan, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla Gülderen ve Ekinciler Mahalle muhtarlıklarını ziyaret etti.

STK ve Meslek Odaları'nı da ziyaret eden Çalışkan, Memur-Sen ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası ile bir araya geldi.

Bu ziyaretlerde ülke ve yerel gündeme dair görüş alışverişinde bulunuldu. Çalışkan, Hatay'ın temel problemlerinin çözümü için tüm paydaşlarla iş birliği yapılacağına vurgu yaptı.

Gülderen ve Ekinciler Mahallelerinde de muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalışkan, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu.

Çalışkan, Hatay'ın depremde en çok yıkımın yaşandığı şehirlerden biri olduğunu ve buna rağmen en az konut teslimatının da Hatay'da yapıldığını vurguladı.

Seçilmesi durumunda Hatay'daki konut sorununu çözmek için çalışacağını belirten Çalışkan, tüm depremzedelerin sorunlarının geciktirilmeksizin ele alınması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi'nin adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim vizyonuna sahip olduğunu belirten Çalışkan, Milli Görüş Belediyeciliği ruhuyla Hatay'ı hak ettiği yere taşımak için tüm gücüyle çalışacağını vurguladı.

Gelecekte de Milli Görüş vizyonuyla adaletin sağlanacağını ifade eden Çalışkan, "ben yaptım oldu" anlayışı yerine el ele ve güç birliğiyle hareket edeceklerini dile getirdi.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğini ve Hatay'ın tüm mahallelerini ve köylerini ziyaret edeceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde terör örgütü propagandası yapan 4 kişi gözaltına alındıÖnceki Haber

Bingölde terör örgütü propagandası yapan...

DTSO: “Irak ile vize uygulaması bölgenin kalkınmasında önemli engele dönüştü”Sonraki Haber

DTSO: “Irak ile vize uygulaması bölgenin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar