160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Konteyner üretim merkezleri incelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konteyner üretim merkezleri incelendi
Abone ol
DÜZCE VALİLİĞİ’NİN GİRİŞİMLERİ İLE 2 AYRI ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE KURULAN KONTEYNER ÜRETİM MERKEZLERİNİ KARABÜK VALİSİ FUAT GÜREL İNCELEDİ. VALİ GÜREL, ÇALIŞMALARIN KARABÜK’TE DE YAPILMASI İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNACAK.

DÜZCE (İHA) – Düzce Valiliği’nin girişimleri ile 2 ayrı organize sanayi bölgesinde kurulan konteyner üretim merkezlerini Karabük Valisi Fuat Gürel inceledi. Vali Gürel, çalışmaların Karabük’te de yapılması için girişimlerde bulunacak.


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yüz binlerce kişi evsiz kalmıştı. Depremzedeler için geçici barınma merkezleri yapılması için girişimlerini sürdüren ilgili kurumlardan birisi de Düzce Valiliği oldu. Hem Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde hem de 1. Organize Sanayi Bölgesinde kurulan konteyner üretim merkezlerini Karabük Valisi Fuat Güler, Düzce Valisi Cevdet Atay ile birlikte inceledi. Yapılan konteynerlerin iskelet çalışmalarından mutfak dolaplarına kadar teknik olarak tüm altyapı çalışmalarını inceleyen Vali Gürel, çalışmaların bir benzerinin de Karabük’te yapılması için girişimlerde bulunacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye sokakları böyle temizlik görmedi!Önceki Haber

Osmaniye sokakları böyle temizlik görmed...

Boludan Hataya giden gönüllü berberler hizmete başladıSonraki Haber

Boludan Hataya giden gönüllü berberler h...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar