160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Konak Mahallesinde depremde zarar gören köprü ve yol yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Konak Mahallesinde depremde zarar gören köprü ve yol yenilendi
Abone ol
Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 şubat Depremlerinde Hasar Gören Konak Mahallesi’ndeki Köprü Ve Yol çalışmalarını Tamamlayarak Vatandaşların Hizmetine Sundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinde hasar gören Konak Mahallesi’ndeki köprü ve yol çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Konak Mahallesi’nde depremde zarar gören ulaşım altyapısı yenilendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 6 metre genişliğindeki köprüyü 10 metreye çıkararak hem araç hem de yaya geçişini daha güvenli hale getirdi. Aynı bölgede yer alan yol ise 12 metreye genişletildi.

Ulaşım güvenliğini artırmak amacıyla yol güzergahında 7 bin 400 metreküp taş duvar çalışması yapıldı. Eğimli arazilerde de dayanıklılığı artırıcı altyapı uygulamaları hayata geçirildi.

Büyükşehir Belediyesi, yapılan çalışmalarla bölgedeki ulaşım altyapısının afetlere karşı daha dirençli hale getirildiğini bildirdi. Mahalle sakinleri ise ulaşımın güvenli hale gelmesinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve ekiplere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
72. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür Festivali başlıyor Önceki Haber

72. Zengibar Karakucak Güreş ve Kültür F...

Elazığda afet farkındalık ve yangın eğitimi Sonraki Haber

Elazığda afet farkındalık ve yangın eğit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar