160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kocakır Ormanı çocuk sesleri ile çınladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocakır Ormanı çocuk sesleri ile çınladı
Abone ol
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 10 İLDE EŞ ZAMANLI OLARAK DÜZENLENEN “ORMAN VE ÇOCUK ŞENLİĞİ” ETKİNLİKLERİ, ESKİŞEHİR’DE DE GERÇEKLEŞTİ.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 10 ilde eş zamanlı düzenlenen “Orman ve Çocuk Şenliği” etkinlikleri, Eskişehir’de de gerçekleşti.


Eskişehir’de Orman Bölge Müdürlüğünce düzenlenen etkinlik, Seyitgazi yolunda bulunan Kocakır Ormanı Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Çocuklara orman ve doğa sevgisi, çevre bilinci ile fidan dikimi hakkında bilgiler anlatıldı. Aileleri ile birlikte gelen 500’ün üzerinde çocuk, tiyatro oyunu, kukla, jonglör ve illüzyon gösterileri ile çeşitli yarışmalara katılarak gün boyunca doyasıya eğlendi. Etkinlikte konuşan Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Bozan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocuklara ormanları korumanın öneminden bahsetti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Üniversiteli kızların senaryo başarısıÖnceki Haber

Üniversiteli kızların senaryo başarısı

Kurumuş yaprakları sanat eserine dönüştürüyorSonraki Haber

Kurumuş yaprakları sanat eserine dönüştü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar