160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kocaeli’nde TMO silosunda patlama: 10 yaralı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli’nde TMO silosunda patlama: 10 yaralı
Abone ol
Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin silosunda meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi'nin silosunda meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) silolarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.

Patlamanın sesi Gölcük, Körfez ve Karamürsel'den de duyuldu. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk belirlemelere göre 10 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

Patlama nedeniyle silolarda büyük hasar meydana geldi.

Patlama nedeniyle çevrede panik yaşandığı ve bazı vatandaşlar evlerinden tahliye edildiği öğrenildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, patlamayla ilgili yaptığı açıklamada, "Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüze ait Kıyem-3 hızlı tahlisiye (can kurtarma) botumuz olay yerine yönlendirilmiştir.

İstanbul Kuruçeşme’de bulunan Nene Hatun Acil Müdahale Gemimiz ve Tuzla’da konuşlu bulunan Şark römorkörümüz kalkışa hazır bekliyor." ifadelerini kullandı.

Patlamanın nedeni araştırılıyor

Patlamanın nedeni henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yiğitbaşı, trafik denetimlerine katıldı, sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı Önceki Haber

Vali Yiğitbaşı, trafik denetimlerine kat...

Alaplıda anne sütünün önemi anlatıldı Sonraki Haber

Alaplıda anne sütünün önemi anlatıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar