14 Ekim 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kocaelide 3 milyonluk sahte giyim ürünü ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaelide 3 milyonluk sahte giyim ürünü ele geçirildi
Abone ol
Kocaeli'de Yapılan Operasyonda Piyasa Değeri Yaklaşık 3 Milyon 125 Bin Tl Olan Bin 250 Adet ünlü Markalara Ait Sahte Giyim ürünü Ele Geçirildi.

Kocaeli’de yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 125 bin TL olan bin 250 adet ünlü markalara ait sahte giyim ürünü ele geçirildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında sürdürülen istihbari ve saha çalışmaları neticesinde, 23 Şubat tarihinde Kartepe ilçesinde operasyon düzenlendi. Yapılan denetim ve aramalarda, ünlü markalara ait olduğu değerlendirilen sahte ürünler tespit edildi. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 125 bin TL olan toplam bin 250 muhtelif giyim malzemesi ele geçirildi. El konulan ürünlerin, çeşitli markaların taklit edilmesi suretiyle üretildiği ve piyasaya sürülmeye hazır halde bulunduğu öğrenildi.

Ele geçirilen sahte ürünlere el konulurken, olayla bağlantılı olduğu belirlenen 2 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazarlarda marketlere sıkı denetim Önceki Haber

Pazarlarda marketlere sıkı denetim

Uzmanından uyarı: Boy uzatma ameliyatı, doğru hastada uygulanması gereken ciddi bir ortopedik tedavidir Sonraki Haber

Uzmanından uyarı: Boy uzatma ameliyatı,...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar