160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kocaelide 115 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaelide 115 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi
Abone ol
Kocaeli'de Polis Ekiplerince Yapılan çalışmalarda 115 Gümrük Kaçağı Cep Telefonu, 7 Saat, Cihaz Kimliğini Değiştirmek Için Kullanılan 5 Box Cihazı Ve 5 Harddisk Ele Geçirildi, 5 şüpheli Ise Gözaltına Alındı.

Kocaeli’de polis ekiplerince yapılan çalışmalarda 115 gümrük kaçağı cep telefonu, 7 saat, cihaz kimliğini değiştirmek için kullanılan 5 box cihazı ve 5 harddisk ele geçirildi, 5 şüpheli ise gözaltına alındı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde 115 gümrük kaçağı cep telefonu, IMEI klonlamak için kullanılan laptop, cihaz kimliğini değiştirmek için kullanılan 5 box cihazı, 5 harddisk, 9 gümrük kaçağı kulaklık, 7 gümrük kaçağı saat, 4 gümrük kaçağı hoparlör ele geçirildi. Malzemelere el koyulurken olayla ilgili 5 şahıs gözaltına alındı. İfadeleri alınan şahıslardan 3’ü hakkında kaçakçılık suçundan hakkında işlem yapılarak serbest bırakılırken 2 şüpheli ise işlemleri sonrası adliyeye sevk edilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lavuar Alanında çalışmalar aralıksız devam ediyorÖnceki Haber

Lavuar Alanında çalışmalar aralıksız dev...

Sakaryada iki katlı ev alevlere teslim olduSonraki Haber

Sakaryada iki katlı ev alevlere teslim o...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar