160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kocaeli Büyükşehir afet bölgesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli Büyükşehir afet bölgesinde
Abone ol
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KAHRAMANMARAŞ'IN PAZARCIK İLÇESİ MERKEZLİ DEPREMİN ARDINDAN MOBİL AFET TIRLARINI VE İTFAİYE PERSONELİNİ BÖLGEYE GÖNDERDİ.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli depremin ardından mobil afet tırlarını ve itfaiye personelini bölgeye gönderdi.


Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde yaşanan ve birçok ilde yıkıma neden olan depremin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Tecrübeli itfaiye teşkilatına sahip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgeye yönlendirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 30 personel, 7 itfaiye aracı ve afet acil durum mobil tırı bölgeye intikal ediyor. Afete hazırlık konusunda en tecrübeli belediye olan Büyükşehir ekipleri deprem bölgesinde kurtarma çalışmalarına katılacak.


Yemek ve ekmek aracından oluşan mobil afet tırlarında 2 ton temiz su tankı, 1 ton atık su tankı, dışarıya bağımsız olarak 5 gün çalışabilecek jeneratör bulunuyor. Araç afet durumunda 1 günde 30 bin kişilik çorba ve 10 bin kişilik 3 çeşit yemek üretilebiliyor. Araç dışarıdan elektrik bağlantısı yapıldığında ise sınırsız çalışabiliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Panik anları kameradaÖnceki Haber

Panik anları kamerada

Düzceden deprem bölgesine sağlık ekipleri yola çıktıSonraki Haber

Düzceden deprem bölgesine sağlık ekipler...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar