18 Ekim 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kocaeli basınından Ali Çınara son görev

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli basınından Ali Çınara son görev
Abone ol
Kocaeli Basınında Gazetecilik Yapan 58 Yaşındaki Ali çınar, Geçirdiği Rahatsızlık Nedeniyle Hayatını Kaybetti. çınar, Düzenlenen Cenaze Töreninin Ardından Gözyaşları Ve Dualar Eşliğinde Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Kocaeli basınında gazetecilik yapan 58 yaşındaki Ali Çınar, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. Çınar, düzenlenen cenaze töreninin ardından dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kalp ve şeker rahatsızlıklarıyla mücadele eden Kocaeli basınından gazeteci Ali Çınar, kalbindeki ciddi damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyata alındı. Ameliyat sırasında kalbi duran Çınar, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kocaeli basınında uzun yıllardır görev yapan ve 5 çocuk babası olan Ali Çınar’ın cenazesi, bugün Körfez Çarşı Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Körfez Asri Mezarlığı’na götürüldü. Çınar, burada dualar ve gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alanyaspor, Rizespor maçı hazırlıklarına başladı Önceki Haber

Alanyaspor, Rizespor maçı hazırlıklarına...

Çayırovada projeler hızla yükseliyor Sonraki Haber

Çayırovada projeler hızla yükseliyor

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar