160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kızıl Şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızıl Şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı
Abone ol
YOZGAT’IN SARAYKENT İLÇESİNDE YARALI HALDE BULUNAN KIZIL ŞAHİN, 2 AYLIK TEDAVİSİNİN ARDINDAN DOĞAYA SALINDI.

Yozgat’ın Saraykent İlçesinde Yaralı halde bulunan Kızıl Şahin, 2 aylık tedavisinin ardından doğaya salındı.


Saraykent Belediye Başkanı Ahmet Öçal tarafından yaralı halde bulunarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliğine teslim edilen Kızıl Şahin, eski sağlığına kavuştu.


Kızıl Şahin, iki ay süren tedavisinin ardından İlçe Kaymakamı Ali Açıkgöz’ün katılımıyla yaralı bulunduğu noktada doğaya salındı.


Yozgat Milli Parklar Şefi Metin Yıkılmaz’a ve doğa koruma ekiplerine emekleri için teşekkür eden Kaymakam Açıkgöz: “Belediye Başkanımızın yaralı halde bulduğu kızıl şahin, Sayın Başkanımızın zamanında müdahalesi ve iki aylık tedavi süreci vesilesiyle sağlığına kavuştu. Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Metin Yıkılmaz başta olmak üzere, bu süreçte büyük emek veren tüm personele emekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda çeşitli suçlardan 25 kişi tutuklandı Önceki Haber

Vanda çeşitli suçlardan 25 kişi tutuklan...

Diz protezi ameliyatı ardından fizik tedavi alınması gerekebilir Sonraki Haber

Diz protezi ameliyatı ardından fizik ted...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar