13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kırşehirde kış sezonunda şark köşesine ilgi arttı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırşehirde kış sezonunda şark köşesine ilgi arttı
Abone ol
Kırşehir’de 50 Yıldır çadır, Yastık, Minder Ve şark Köşesi üretimi Yapan Mehmet Gürsel Büyüksaraçoğlu, Kış Sezonunda şark Köşesi Ve Minder Yapımına Olan Talebin Arttığını Söyledi

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de üretici Mehmet Gürsel Büyüksaraçoğlu, kış sezonunda şark köşesi ve minder yapımına olan talebin arttığını söyledi.

Çadır, yastık, minder ve şark köşesi üretimi yapan Mehmet Gürsel Büyüksaraçoğlu, mesleğinin babasından kendisine miras kaldığını belirtti. 50 yıllık mesleki tecrübesi bulunan Büyüksaraçoğlu, yıllar içinde işlerinin değişim gösterdiğini eskiden daha çok yastık ve minder üretimi yaptıklarını günümüzde ise şark köşesi taleplerinin ön plana çıktığını kaydetti. Bu yıl kış döneminde ciddi oranda verim aldıklarını belirten Büyüksaraçoğlu, "Mesleğim bana babamdan kaldı. Eskiden yastık, minder olarak geçen işimiz şimdilerde şark köşesine döndü. Bu yıl ciddi oranda verim aldık. Kış dönemi olarak adlandırılan süreçte yoğun iş yaptık. Şark köşesiyle birlikte sedirli şark köşeleri yaptık. Kış bahçeleri oluşturduk. Bereketli bir dönem geçirdik. İnşallah Ramazan ayında da böyle olur" dedi.

Özellikle kış aylarında evlerde daha sıcak ve samimi ortamlar oluşturmak isteyen vatandaşların şark köşesine yöneldiğini aktaran Büyüksaraçoğlu, el emeği ürünlere olan ilginin artmasının kendilerini memnun ettiğini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayserili İşitme Engelliler Taekwondo Sporcularından tarihi başarı Önceki Haber

Kayserili İşitme Engelliler Taekwondo Sp...

Mescid-i Aksada 80 bin kişi Ramazanın ilk cuma namazını kıldı Sonraki Haber

Mescid-i Aksada 80 bin kişi Ramazanın il...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar