160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kırşehirde Jandarmadan Down Sendromlu Sılaya Doğum Günü Sürprizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırşehirde Jandarmadan Down Sendromlu Sılaya Doğum Günü Sürprizi
Abone ol
Kırşehir Il Jandarma Komutanlığı Ekipleri, Akpınar Ilçesine Bağlı Köşker Köyünde Yaşayan Down Sendromlu Sıla Yılmaz’ın Doğum Gününü Evinde Sürpriz Yaparak Kutladı.

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Akpınar ilçesine bağlı Köşker köyünde yaşayan down sendromlu Sıla Yılmaz’ın doğum gününü evinde sürpriz yaparak kutladı.

Devriye görevi sırasında Sezai Yılmaz ile karşılaşan jandarma ekipleri, Yılmaz’ın down sendromlu kızı Sıla’nın jandarmaya ilgi duyduğunu ve çok sevdiğini öğrendi. Baba Yılmaz ile bir süre sohbet eden ekipler, Sıla’nın doğum gününün yaklaştığını öğrenince harekete geçti. Doğum gününde Sıla Yılmaz’ı evinde ziyaret eden jandarma personeli, yanlarında getirdikleri pasta ile sürpriz yaptı. Jandarma ekipleriyle birlikte 23 yaşına giren Sıla, mumları üfledi, pastasını kesti ve hediyelerle sevindi. Kutlamanın ardından Sıla ve babası Sezai Yılmaz, jandarma aracıyla gezdirilerek unutulmaz anlar yaşadı. Jandarmayı çok sevdiğini söyleyen Sıla, yaşadığı mutluluğu unutmayacağını ifade etti.

Kutlama, jandarma personeli ile aile bireylerinin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte 58 milyonluk vurgun yapan dolandırıcılık çetesi 5 aylık takiple çökertildiÖnceki Haber

Bilecikte 58 milyonluk vurgun yapan dola...

Kayserinin Gaceri Türkiye gündeminde: Başkan Büyükkılıçtan tam destekSonraki Haber

Kayserinin Gaceri Türkiye gündeminde: Ba...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar