
Abone ol
Kırşehir’i Koruma Platformu Başkanı Mustafa Düger Ve Platform Koordinatörü Erdem Yeşer, Iyi Parti Tbmm Grup Başkanvekili Ve Balıkesir Milletvekili Turan çömez’i Ziyaret Ederek, Kırşehir’de Yapılması Planlanan Altın Maden Ocaklarının çevreye Ve Kente Getireceği Tehlikeleri Anlattı.
Kırşehir Koruma Platformu Başkanı Mustafa Düger ve Platform Koordinatörü Erdem Yeşer; İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turan Çömez’i ziyaret ederek, maden ocaklarının çevreye ve kente getireceği tehlikeleri anlattı.
Ziyaretin ardından Mustafa Düger, "Kırşehir topraklarına, sularına, hayvancılığına, gölüne ve ırmağına kasteden yağma madenciliğinin devletimize hiçbir fayda sağlamadığını detaylıca anlattık" dedi.

Yorum Yazın