160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kırsal kalkınma yatırımları programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırsal kalkınma yatırımları programı bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Abone ol
3 Ocak 2024 Tarihinde Başlayıp 19 şubat 2024 Tarihine Kadar Başvuruları Devam Edecek Olan Yüzde 50 Hibeli 2024 Yılı Kırsal Kalkınma Yatırımları Konusunda Pervari Ilçesinde Ilk Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı.

3 Ocak 2024 tarihinde başlayıp 19 Şubat 2024 tarihine kadar başvuruları devam edecek olan yüzde 50 hibeli 2024 yılı Kırsal Kalkınma Yatırımları konusunda Pervari ilçesinde ilk bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Deniz Tamer Küçüker tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımları Programı ile ilgili sunum yapıldı. Pervari Kaymakamlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Siirt İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Deniz Tamer Küçüker, ilçe Müdürü Abdulvahap Yılmaz, teknik elemanlar, muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı bilgilendirme toplantılarının başvuru tarihi sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığda enstrüman ve konservatuvar kursları sürüyorÖnceki Haber

Elazığda enstrüman ve konservatuvar kurs...

Kastamonuya uyuşturucu sevkiyatı yaparken yakayı ele verdiler: 3 gözaltıSonraki Haber

Kastamonuya uyuşturucu sevkiyatı yaparke...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar