09 Ekim 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kırkpınarda altın kemerin sahibi Erkan Taş oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırkpınarda altın kemerin sahibi Erkan Taş oldu
Abone ol
665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Finalde Feyzullah Aktürk'ü Mağlup Eden Erkan Taş, Başpehlivan Olarak Altın Kemerin Sahibi Oldu.

665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde finalde Feyzullah Aktürk’ü mağlup eden Erkan Taş, başpehlivan olarak altın kemerin sahibi oldu.

Sarayiçi Er Meydanı’nda düzenlenen 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin son gününde başpehlivanlar, finale yükselebilmek için er meydanında kıran kırana mücadele etti. Büyük heyecana sahne olan yarı final karşılaşmalarında rakiplerini mağlup eden Antalya Büyükşehir Belediyesi güreşçisi Erkan Taş ile Feyzullah Aktürk adlarını finale yazdırdı.

Binlerce güreşseverin ilgiyle takip ettiği final müsabakasında Erkan Taş ile Feyzullah Aktürk altın kemer için karşı karşıya geldi. Yaklaşık bir saat süren final mücadelesinin ardından rakibini mağlup eden Erkan Taş, 665. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı olarak altın kemeri kazandı.

Büyük çekişmeye sahne olan final güreşini Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan da tribünden takip etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yasağa rağmen girdiği denizde kaybolan şahıs için arama çalışması başlatıldı Önceki Haber

Yasağa rağmen girdiği denizde kaybolan ş...

Şanlıurfada silahlı kavga: 1 yaralı Sonraki Haber

Şanlıurfada silahlı kavga: 1 yaralı

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar