25 Eylül 2026, Cuma
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kırklarelinde gençlere sporla destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırklarelinde gençlere sporla destek
Abone ol
"gençler Sporda, Gelecek Emniyette 5x5 Mini Futbol Turnuvası" Tamamlandı.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, gençlerin spora yönlendirilmesi ve suça sürüklenmelerinin önlenmesi amacıyla düzenlenen "Gençler Sporda, Gelecek Emniyette 5x5 Mini Futbol Turnuvası" tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında, il merkezindeki sentetik sahada gerçekleştirilen turnuvaya 10 erkek takım katıldı. Düzenlenen organizasyonla gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, sosyal ve sportif faaliyetlere yönlendirilmesi hedeflendi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları takdim edilirken, etkinliğe katılan yaklaşık 200 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Programın, gençler arasında dayanışma ve spor bilincini artırmaya katkı sağladığı belirtildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada okul güvenliği masaya yatırıldı Önceki Haber

Manisada okul güvenliği masaya yatırıldı

Kadıköy metro istasyonunda intihar girişimi vatandaşlar tarafından engellendi Sonraki Haber

Kadıköy metro istasyonunda intihar giriş...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar