160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Kırıkkalede şehitler dualarla anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkalede şehitler dualarla anıldı
Abone ol
18 Mart şehitleri Anma Günü Ve çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Dolayısıyla Kırıkkale şehitliği'nde Tören Düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Kırıkkale Şehitliği’nde düzenlenen törende şehitler dualarla anıldı.

Kırıkkale’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi. Şehitlikte düzenlenen törende, Vali Mehmet Makas, Şehitlik Şeref Defteri’ni imzaladı. Vali Makas, aziz şehitlerin emaneti ailelerin ve kahraman gazilerin her daim baş tacı olduğunu ifade eden Vali Makas, "18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, bu toprakları bizlere kutsal vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları, tüm aziz şehitlerim ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan kahraman gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar tarafından dualar edildi. Vali Makas, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan ve il protokolü şehitliklere karanfil bıraktı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sinopta Çanakkale şehitleri anıldıÖnceki Haber

Sinopta Çanakkale şehitleri anıldı

Tokatın doğa harikası keşfedilmeyi bekliyorSonraki Haber

Tokatın doğa harikası keşfedilmeyi bekli...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar