23 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Kırıkkalede çocuklar açık havada sinema keyfi yaşadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kırıkkalede çocuklar açık havada sinema keyfi yaşadı
Abone ol
Kırıkkale Belediyesi Tarafından Düzenlenen "bir Etkinlik, Bir Sinema Akşamı" Programında, Vatandaşlar Keyifli Bir Akşam Geçirdi.

Kırıkkale Belediyesi tarafından düzenlenen "bir etkinlik, bir sinema akşamı" programında, vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal’ın talimatları doğrultusunda, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Kültür Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde Büyük Şehir Parkı’nda "bir etkinlik, bir sinema akşamı" programı düzenlendi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı programın ilk bölümünde çocuklar için obje boyama atölyesi gerçekleştirildi. Çocuklar, farklı figürleri kendi hayal güçleri doğrultusunda renklendirdi. Etkinlikte çocuklar aileleriyle birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

Programın devamında park içerisinde oluşturulan açık hava sineması alanında "kayıp balık dori" animasyon filmi gösterildi. Çocuklar ve aileleri filmi açık havada izlerken, belediye ekipleri tarafından mısır ve limonata ikramında bulunuldu. Belediye Başkan Yardımcısı Recep Sefer de programa katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasındaki tarihi savunma anlaşması dünya basınında Önceki Haber

Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan ara...

Elektrikli bisikletten düşen 15 yaşındaki çocuk yaralandı Sonraki Haber

Elektrikli bisikletten düşen 15 yaşındak...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar